Deel uw liefdespopverhaal

Beste klant, Dit is de ESDOLL-winkel. Bedankt voor het kopen van onze sekspoppen. Om onze service en onze liefdespoppen te verbeteren, hebben we uw waardevolle suggesties en feedback nodig.
1.Wat vind je van ons product?
A, uitstekend B, goed C, redelijk D, slecht E, teleurstellend
2. Hoe zit het met de leveringsdatum?
A, uitstekend B, goed C, redelijk D, slecht E, teleurstellend
3. Bent u tevreden met de kwaliteit en het uiterlijk van onze producten?
A, uitstekend B, goed C, redelijk D, slecht E, teleurstellend
4.Wat vindt u van onze servicegerichtheid?
A, uitstekend B, goed C, redelijk D, slecht E, teleurstellend

Videoverzameling van sekspopfoto's

Deel alstublieft meer informatie om ons te helpen het beter te doen. Wij willen graag uw ervaring en uw gevoel met uw liefdespop delen in ons Customer Experience Center. Het gaat over hoe je hem/haar aankleedt en over jouw liefdespopverhaal. Stuur ons alstublieft enkele foto's of video's en wij sturen u een leuk cadeau of u ontvangt een beloning van US$20 -30 op uw PayPal-rekening.
Vooruitblikkend van u te horen binnenkort.
Met vriendelijke groet,
Jan – Bedrijfsleider
ESDOLL-klantenteam
E-mail voor het indienen van foto's van het poppenleven: [e-mail beveiligd]

Ik zeg: de ESDOLL STORE is geweldig. Ik vroeg hen om de pop naar de FedEx-locatie te verzenden, wat ze deden. Weet je, ik wil niet dat iemand weet wat erin zit en de pop is zo gênant. Ze hebben gedaan wat ik zei, ik ben er zo tevreden mee. De pop is prachtig. Jullie kunnen het proberen.

Geplaatst door Chris IL (BURR RIDGE)

 

Ik heb het juiste adres bij de bestelling gezet, maar het expresbedrijf heeft het naar de verkeerde plaats gestuurd. Ik was zo bezorgd en zo boos. Maar de ESDOLL-winkel heeft me geholpen om alle spullen af ​​te maken. Eindelijk kreeg ik de perfecte pop. Ik waardeer echt wat ze met me hebben gedaan. Beveel deze prachtige winkel ten zeerste aan.

Geplaatst door Billy IN (INDIANAPOLIS)

 

Ik heb een week geleden een pop gekocht. Eigenlijk heb ik de eerste keer een meisje met zwarte ogen gekozen. Ik wilde een Aziatisch meisje proberen. En ik had er geld voor betaald, maar je weet dat ik een Amerikaanse jongen ben. , Dus vroeg ik of ik de kleur van de ogen kon veranderen. Ze hielpen me om het probleem snel op te lossen. Ik kreeg uiteindelijk een meisje met bruine ogen. Heel erg bedankt, goede verkoper en goede ervaring!

Geplaatst door Benson CA (SACRAMENTO)

 

Geweldige verkoper! Was erg flexibel wat betreft het verzendschema en ze werden verzonden toen ik erom vroeg. Ik heb het artikel zeer snel ontvangen en ben erg blij met het product en de verkoper! EEN+++!!!

 Edmund TX (HOUSTON)

 

Geweldige klantenservice en geweldige pop. Ik heb het hoofd uitgekozen, ze is prachtig. De jongens van de ES DOLL-winkel zijn zeer behulpzaam en deskundig. De huid van de pop is erg zacht en ze heeft een mooi gevormd lichaam. Erg blij. Ik vind het heerlijk om haar een mooie outfit aan te kleden.

 Sam CA (CLOVIS)

 

Ik hou van Japan Girl, ze is zo mooi. Ik word verliefd op haar toen we elkaar op het eerste gezicht ontmoetten. Ik zei tegen mezelf dat ik haar mee naar huis zou nemen. Eindelijk bezit ik haar. Alle details van haar lichaam zijn perfect, bedankt, ES DOLL STORE Het belangrijkste is dat de klantenservice erg cool is. Ze hebben al mijn vragen beantwoord en zijn erg aardig. Ik ben zo tevreden.

Swift MI (TROY)

 

Vandaag mijn bestelling ontvangen. De levering duurde slechts 10 dagen, wat behoorlijk snel is voor internationale verzending. Artikel was zoals beschreven. Het pakket bevatte een paar accessoires en een outfit die leuk was. Alle geadverteerde items waren inbegrepen. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop.

Kyle AL(Birmingham)

 

Wauw!!! Ze is geweldig, ik heb haar vandaag net ontvangen en ik moet zeggen dat ze er geweldig uitziet!! Ze is een beetje meer... Je zou kunnen zeggen molliger dan mijn andere pop van 100 cm. Maar ja, ze is prachtig. Zoals je kunt zien, mijn andere pop Ashley links op bed. Deze pop ga ik Jenny noemen.

David AR(Fort Smith)

 

Zeer onder de indruk van de kwaliteit en het gevoel. De details zijn geweldig. Ik zou er meer kopen als mijn budget het toeliet. Dit is de eerste liefdespop die ik kocht en het zal zeker niet mijn laatste zijn. Het leuke is dat ze het niet erg vindt als ik er meer dan één heb. Bedankt ES DOLL voor het brengen van zo'n kwalitatief hoogstaand product tegen zo'n betaalbare prijs prijs. Voor mij leuker!!

Taylor FL(Tampa)

 

Dus bestelde ik deze pop zonder veel te verwachten. De prijs is zeker een blikvanger, maar hoe meer je erin graaft en prijzen vergelijkt, dit lijkt gewoon te mooi om waar te zijn. En verrassing: dat is het niet!

De pop is precies zoals afgebeeld. Ze is een schatje en biedt een functionele en plezierige ervaring. Lees de beschrijving van het product volledig door. Ze is klein met een lengte van bijna 40 cm, maar ziet er buitengewoon mooi uit en dit formaat is perfect voor degenen die zich willen verstoppen/opbergen zonder dat het te opvallend is of opvalt.

De pop is niet zwaar en daardoor perfect voor mensen die voor het eerst poppen kopen. Voor ongeveer 300 dollar meer kun je van deze verkoper een pop van realistischer formaat krijgen, maar als het gewicht een probleem is voor deze kleinere pop, zal de grotere niet gemakkelijk te hanteren zijn.

Deze poppen bieden geen snelle ervaring. Het vergt tijd en zorg bij het hanteren. Er zijn hele gemeenschappen die zich aan deze poppen wijden. Hoewel de poppen geweldig zijn, vereisen ze veel zorg. Dit zijn niet de gebruikelijke sekspoppen, dus ik zeg: begin klein en kijk of dit iets is waar je echt mee aan de slag wilt.

Michael KS (Wichita)

 

Allereerst wil ik zeggen dat de verkoper geweldig is! De verzending was snel (minder dan tien dagen van Hong Kong naar Florida), de verpakking was uitstekend, de pop die ik ontving was precies dezelfde als afgebeeld (pruik en kleding waren niet hetzelfde, maar dat wist ik toen ik hem binnenbracht).
ESDOLL beantwoordde mijn vragen per e-mail voordat ik de pop kocht, tijdens de verzending en nadat ik de pop had gekocht. Ik moet ze rekwisieten geven over hun klantenservice. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze de laagst geprijsde poppen op de website hebben + gratis verzending. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om bij deze leverancier te kopen.
De pop die ik kocht was perfect. Zeer reëel en levensecht, had geen gebreken en was echt een kunstwerk. De huiden voelen zacht aan. Hij kan in elke positie poseren die een echte vrouw kan (sommige kunnen ze niet :-). Eenmaal uit de doos heb ik de pop schoongemaakt (heel belangrijk) met warm water en lichte badzeep. Na het handdoekdrogen hebben we babypoeder gebruikt om de huid superglad te maken. Er was een lichte geur van rubber toen we de pop voor het eerst uitpakten, maar deze was verdwenen nadat we de pop voor de eerste keer hadden schoongemaakt. Schoonmaken is een beetje een hele klus, want er wachten 80 kg dode mensen om te kunnen bewegen, maar het is ook leuk. Heks betekent dat het een beetje werk kan zijn om haar in een bed te verplaatsen (posities). De gewrichten van poppen zijn stijf en houden hun posities goed vast. Oké, de goede dingen. De borsten zijn zacht en schudden lekker (echte borsten zijn nog zachter. Er gaat niets boven het echte werk). De billen zijn stevig en zacht, gewoon heel mooi, dat is alles wat ik kan zeggen. Vag ziet er echt uit en voelt geen klachten. Het gezicht is mooi en de lippen zijn zacht en vol. Alles aan de pop is van hoge kwaliteit.
Dit is dezelfde pop die ik bij andere verkopers heb gezien voor 2-3 keer de prijs. Dit is de eerste pop van mij en mijn vrouw. We hebben het gekregen om ons 18-jarig huwelijk op te fleuren en om een ​​trio en meisje-op-meisje-fantasie uit te leven

Geoffrey MI (Grand Rapids)

 

Ik heb Emily een paar dagen geleden ontvangen en ze is absoluut perfect. Niet alleen geven de afbeeldingen nauwkeurig weer wat je krijgt, maar in het echt ziet ze er nog mooier en gedetailleerder uit. Ook al zijn de foto's van haar op de websitepagina goed, ze doen gewoon niet genoeg recht aan hoe mooi Emily in het echt is, vooral het gezicht.
Iets anders dat echt verbazingwekkend is, is hoe zacht ze aanvoelt, maar zeker een gewicht heeft (vanwege het binnenste metalen skelet). Maar geen van beide doet afbreuk aan de ander. Met andere woorden, het aanraken van haar voelt altijd zacht aan, maar ze is absoluut niet dun, je kunt haar in verkochte poses plaatsen die ze aanhoudt.

Zoals vermeld in andere ESDOLL-recensies voor dit soort poppen, is hun klantenservice erg goed en reageert ze zeer snel op vragen, meestal binnen een paar uur of zelfs een paar minuten.

Ik overwoog al een tijdje om een ​​van dit soort poppen aan te schaffen en keek naar verschillende opties. De ESDOLL-poppen leken absoluut de beste, zowel qua kwaliteit als qua prijs, wat nu, na ervaring uit de eerste hand, zeker waar bleek te zijn. Ik zou moeten zeggen dat Emily, zelfs na slechts 2 dagen, de prijs zeker waard is geweest, zo goed is dit product.
Ook zoals andere recensies hebben vermeld (voor andere door ESDOLL verkochte poppen), wordt Emily zeer goed verpakt geleverd, en dus ontving ik haar zonder enige gebreken of vlekken op haar lichaam.

Grant MN (Saint Paul)

 

Ik kreeg het zoals beschreven in slechts 8 dagen na mijn bestelling, dus het was erg snel. Het gevoel bijna net zo echt. Ik ben het ermee eens dat de maat te klein is, maar aan de andere kant was dit wat ik het kon betalen. Een verhoging met een hoogte van ongeveer 10 tot 15 cm kost tussen de $200 en $400 extra, dus dit is vooral wat ik me met mijn geld kon veroorloven en ik ben erg blij met mijn aankoop. Als ik tussen de $900 en $1400 kon betalen, zou ik hem ongeveer 150 cm hoog krijgen. Het pakket werd afgeleverd, er stond niet op wat erin zat. Zeer discreet, FedEx-man dacht dat het een wapenkluis was.

Sean NJ (Newark)

 

Ik koop sinds december 5 poppen. Ik heb mijn computer geüpgraded naar Windows 10 en al mijn links en favorieten zijn gewist. Ik heb nu twee poppen die naar me staren in mijn kantoor. De één verkleed bij Cleopatra en de ander als buikdanseres. Ik weet niet zeker welke. Ik heb al foto's van mijn poppen die in groepen poseren en ik weet zeker dat ik er nog een paar kan maken. Hier zijn enkele foto's van mijn drie hoogste poppen. Eén daarvan heb ik van jou gekocht. Je kunt het voordeel laten zien van het bezitten van meerdere poppen die als fotomodel kunnen worden gebruikt. Let op: ik laat ze op zichzelf staan.

Jeff Knowles NC (Greensboro)

 

De ontvangen pop was precies zoals afgebeeld. Zeer tevreden met het product. Haar gewrichten zijn stijf als ze voor het eerst worden ontvangen, maar dat helpt haar in positie te houden. Het moeilijkste is het oppakken en verplaatsen van de pop, omdat ze bijna net zo zwaar is als een mens en een dood gewicht heeft. Verder is de pop in onberispelijke staat en ziet hij er ongelooflijk levensecht uit. Ik geniet echt van mijn pop! Ze is mooi. Nadat ze babypoeder op haar heeft aangebracht, voelt de huid echt aan. Ik vind het een geweldige investering.
Bedankt

Serafin Delatorre CA (CANYONLAND)

 

Enkele levensfoto's van de pop die door onze klanten als volgt worden gedeeld:

Wat onze klanten zeggen
5289 beoordelingen
HOOFDMENU
Rol